Menu Sluiten

Over ons

Stucadoorsbedrijf Ording bestaat 12 jaar, gestart als ZZP’er en door de jaren heen uitgegroeid tot een bedrijf met meerdere personen in dienst. Ons team bestaat uit gemotiveerde vakmensen die met passie hun werk uitvoeren en afzonderlijk of met elkaar mooie projecten maken. Wij zijn een erkend leerbedrijf die het belangrijk vind om met nieuwe technieken te werken met als eindresultaat, vakwerk.

Over ons

Stucadoorsbedrijf Ording is een vertrouwde naam in het Gooi & omstreken.

Wij verrichten werkzaamheden voor zowel aannemers als voor particulieren. Wij staan voor kwaliteit, service en garantie waarbij de mening van de klant bovenaan staat. Wij beheersen de allernieuwste moderne stuc technieken en vinden het belangrijk om ons hierin te blijven ontwikkelen.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij adviseren u graag en brengen indien gewenst een vrijblijvende offerte aan u uit!

Naast stucwerk zijn wij ook gespecialiseerd in het aanbrengen van gevelisolatie en zijn wij in het bezit van een keurmerk. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar een andere website: www.ording-buitengevelisolatie.nl.

Contact

Ording

Energiestraat 23 B-3
1411 AR Naarden
stuur ons een e-mail
+31(0)6 – 227 97 449